Moliūgas yra tikras pasakų ir nuotykių herojus. Išaušo vidurnaktis – ir pelenės karieta pavirto į moliūgą, o štai spalio pabaigoje kone visame pasaulyje švenčiama Helovino šventė, kurios pagrindinis akcentas yra moliūgas.

Praėjusiais metais savivaldybės gyventojų sukurta šviečiančių moliūgų alėja sulaukė didelio gyventojų susidomėjimo, o pagrindinis miesto parkas pasipuošė išskaptuotais
ryškiaspalviais moliūgais! Šią gražią idėją, susikurti lauko erdvėse ,,Moliūgėlių dirbtuvėlę“, pasiūlė mūsų įstaigos direktorė Aldona Stagniūnienė. Tad ,,Pojūčių namelis" laikinai virto linksmosiomis dirbtuvėlėmis. Darželio direktorės dėka, buvo pasirūpinta reikiamais darbo įrankiais, kanceliarinėmis priemonėmis ir jaukia bei šilta darbo aplinka. Darželio grupių aktyvūs tėveliai
dovanojo moliūgus, gamtinę medžiagą ir kt.

Šį trumpalaikį meninį – kūrybinį ,,Moliūgėlių dirbtuvėlė; projektą vykdė ,,Kodėlčiukų;, ,,Kačiukų;, ,,Ąžuoliukų; grupės, o kitų grupių mokytojos, mokytojų padėjėjos, kartu su vaikučiais jų tėveliais prisijungė prie šio projekto įgyvendinimo. Linksmuoliai, dideli ir maži, pasipuošę ir margi kvietė visus prieiti arčiau prie ryškiaspalvių dirbtuvėlių.

Už projekto sumanymą ir įgyvendinimą dėkojame darželio direktorei Aldonai Stagniūnienei, kūrybinės grupės ,,Želmenėliai; organizatorėms: Irmai Bagdonienei, Inetai Levulienei, Salomėjai Žaliauskienei, Vaidai Spūdienei ir mūsų darželio ,,auksinėms rankelėms; Mindaugui Vyšniauskui. Taip pat mūsų įstaigos ,,Linksmąją moliūgų kompoziciją; pristatėme į Marijampolės mieste organizuojamą ,,Moliūgų alėją;, kuri eksponuojama Poezijos parke iki lapkričio 3 dienos.

Projekto organizatoriai

 

 

 

x